Stefan Djoger
 
 
 
 
 
 
Јавете се
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Facebook
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ние сме

ЕКСПЕРТИ ЗА ЧИСТЕЊЕ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ни се јавувате

 
 
 
 
 
 

Договараме термин

 
 
 
 
 
 

Генерално чистење на договорениот објект

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 

за нас

 
Многу испитувања покажуваат дека луѓето се попродуктивни и посреќни кога нивната околина е чиста. Во Стефан Џогер, наша главна цел е да им обезбедиме на нашите клиенти генерално чистење на нивните домови, канцеларии и останати простории, притоа задржувајќи највисоко ниво на квалитет и посветеност кон работата.
 
 
 
 
 
 
 
 

ЕКСПЕРТИ ЗА ЧИСТЕЊЕ

 
 
 
 
 
 
+389 77 626 064
Јавете ни се
 
 
 
 
 
 

Што нудиме?

 

Услуги

 
Како дел од услугите што им ги нудиме на нашите клиенти може да се споменат:
 

 
 

Генерално чистење на:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Станови
 
 
 
 
 
 
 
 
Куќи
 
 
 
 
 
 
 
 
Деловни простории
 
 
 
 
 
 
 
dzogiranje
 
 
 
 
 
 

 
 

Чистење на:

 
 
 
chistenje-prozorci
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Прозорци
 
 
 
 
 
 
 
 
Подови
 
 
 
 
 
 
 
 
Плочки
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Перење на:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Завеси
 
 
 
 
 
 
 
 
Теписи
 
 
 
 
 
 
 
perenje-tepisi
 
 
 
 
 
 

Наши проекти

 

Галерија

 
[ Страница 1 од 2 ]Следно
 
 
 
 
 

Стефан џогер

 

ЕКСПЕРТИ ЗА ЧИСТЕЊЕ

 
Ние сме водечка компанија во областа на професионалното чистење. Обезбедуваме ефикасни решенија и располагаме со квалификуван персонал и најсовремени технологии.